Τι είναι Current Odysseys / Σύγχρονες Οδύσσειες;

-Τι είναι οι Σύγχρονες Οδύσσειες;

Όι Σύγχρονες Οδύσσειες είναι η φιλοδοξία μίας απόπειρας:

Να αποδοθεί με λίγη σάτιρα, λίγο ρεαλισμό, πληροφόρηση, δόση αλήθειας, λίγο δημιουργικότητα και την ανοχή σας, ένα σύνολο γραπτών άρθρων που θα εμπνέεται από τη σύγχρονη πραγματικότητα στην Ελλάδα και θα εκφράζεται μέσα από σατυρικές παραποιήσεις, αναλογίες και παραλληλισμούς με την Οδύσσεια μαζί με φανταστικές προσμίξεις και εκ προθέσεως παράνοιες και διαστρεβλώσεις του έπους, νέους ήρωες και εξευτελιστικές παρασκηνιακές φαντασιώσεις.

Ο λόγος: Σε αντιδιαστολή με το αξιοσέβαστο και ανυπέρβλητο έπος, οι Σύγχρονες Οδύσσειες ασχολούνται με τα σύγχρονα κακώς κείμενα (κυρίως γύρω ή με τις ίδιες τις συνέπειες της κατάστασης της Ελλάδας και των Ελλήνων) με μία κριτική και σατυρική σκοπιά, προσπαθώντας μέσω των τραγικών γεγονότων να εμπνευσθούν με όσο το δυνατόν πιο διασκεδαστικό τρόπο από τα τεκταινόμενα και κυρίως τα συναισθήματα στη σύγχρονη μνημονιακή Ελλάδα και να παρουσιάσουν μύθους και φανταστικές Ιστορίες.

 Διαβάστε στη σελίδα “Current Odysseys / Σύγχρονες Οδύσσειες” την κατηγορία Current Odysseys – Τα Έπη

Μπορείτε να διαβάσετε και αποσπάσματα της επικής Jeffreyάδας / Jeffreyad ( Τζεφρυάδας)!!!

Μοιραστείτε τα σχόλιά σας και τις δικές σας Οδύσσειες μαζί μας στο Current.odysseys@gmail.com εάν μας επιτρέπετε και επιθυμείτε να εμπνευστούμε από την καθημερινότητά μας και να κάνουμε το έργο αυτό συλλογικό.

Ευχαριστούμε!

Disclaimer: Η Jeffreyάδα / Jeffreyad ( Τζεφρυάδα) – όπως και τα άλλα κείμενα στην κατηγορία Current Odysseys – Τα Έπη, εξιστωρούν τα FANTASTIKA επικά κατορθώματα του Τζέφρυ υιού του Ανδρέα και των συντρόφων τους, στον πόλεμο με τον Dow(n) Jones και το ΔουΝουΤου. Είναι φανταστικές ιστορίες που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα (κάτι σαν το περιβόητο “ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ”). Οποιαδήποτε ομοιότητα με φυσικά πρόσωπα είναι παντελώς συμπτωματική!

Comment on this! / Σχολιάστε!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s