“Την Πίστη μου μέσα” κ’ Επιστολή προς κ. Παππά της Χ.Α:


Είπα πως δε θα γράψω αλλά δεν αντέχω άλλο…, δεν είναι για τον Παστίτσιο τον ντολμαδάκιο ή τον Σπανακορύζιο εν Χριστό Αδελφό, αλλά για τον εξευτελισμό της πίστης (…την πίστη μου μέσα) και την καφρίλα που είναι μεταδοτική… το ότι ένας υποκριτής φασίστας δεν αντιμετωπίζεται από ΚΑΝΕΝΑΝ πολιτικό στην ουσία εντός κοινοβουλίου και πως οι Εισαγγελείς πρέπει να έχουν φρίξει με τις πράξεις του συναδέλφου τους…

λοιπόν να τα πάρουμε με τη σειρα:

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Βουλευτής κ. Χρήστος Παππάς της Χ.Α που έκανε την ερώτηση για την ύβρη μέσω του “Γέροντα Παστίτσιου”

Η ερώτηση έχει ως εξής και είναι καταγεγραμμένη στα πρακτικά:

“ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ :

1) ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

2) ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΘΕΜΑ : «ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΠΟ ΧΡΗΣΤΗ TOY FACEBOOK»

Στην ιστοσελίδα www.facebook.com/gerontas.pastitsios έχει δημιουργηθεί προφίλ με την ονομασία “ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΣ/ELDER PASTITSIOS”, όπου ο χρήστης υβρίζει, ειρωνεύεται και προσπαθεί να εξευτελίσει την ιερή μορφή της Ελληνορθοδοξίας, τον Γέροντα Παΐσιο. Ενδεικτικά αναφέρονται αναρτήσεις όπως «Γέρων Παστίτσιος ο Πατσαφαρίτης», «το νέο θαύμα-τρολιά του Γέροντα στις Σέρρες», καθώς και πολλές προκλητικές και ανάρμοστες φωτογραφίες.

Ερωτώνται οι κ. Υπουργοί :

1) Έχουν ενημερωθεί σχετικά με την προβολή της εν λόγω ιστοσελίδας στο διαδίκτυο;

2) Θα προβούν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες μέσω της υπηρεσίας δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος για την άμεση αφαίρεση του συγκεκριμένου προφίλ από το διαδίκτυο; Ή μήπως θα συνεχίσουν να κωφεύουν και να ανέχονται τον επονείδιστο αυτό εμπαιγμό του Γέροντα Παΐσιου, όπως ανέχονται την ύπαρξη της ιστοσελίδας του αντιεξουσιαστικού χώρου athens.indymedia.org μέσω της οποίας διαπράττονται επανειλημμένα τα αδικήματα της εξύβρισης, της συκοφαντικής δυσφήμισης, της απειλής και άλλες παράνομες πράξεις;

Αθήνα, 18/09/2012

Ο Ερωτών Βουλευτής

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ”

ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κ. ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΠΑ

Κύριε Παππά, μπορεί να μην είμαι βουλευτής αλλά έχω και γω μία ερώτηση. Μιας και αρχίσατε την “κάθαρση” σας παρακαλώ να προβείτε στην επέκταση της πρακτικής αυτής για να “καθαρίσει” για καλά από τους βλάσφημους ο τόπος. Στο πνεύμα του αγώνα σας σας ζητώ να κάνετε επίκαιρη ερώτηση για τον ίδιο λόγο στο θέμα ενός βλάσφημου τραγουδιστή σατανιστικού συγκροτήματος ο οποίος εξευτελίζει, υβρίζει και απαξιώνει τον ιερότερο όλων,  Τον Κύριο Ιησού Χριστό (τον Υιό του Θεού Τον Μονογενή), μέσω της σατανιστικής του μουσικής και των υβριστικών φωτογραφιών των δίσκων του. Πρόκειται για τον κ. Γεώργιο Γερμενη ο οποίος μέσω του μουσικού του συγκροτήματος ΝAER MATARON κυκλοφορεί τον δίσκο “I am the light of the world” χλευάζοντας τον Ιησού Χριστό.

Ερωτάται ο κ. Βουλευτής: 1)Έχει ενημερωθεί για την προβολή των εν λόγω τραγουδιών και τη σατανιστικής χροιάς μπάντα του κ. Γ. Γερμενη;

 1. Θα προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες μέσω της κοινοβουλευτικής του ιδιότητας και βάση του όρκου του ως βουλευτή, να προστατεύσει τη Χριστιανοσύνη κάνοντας επίκαιρη ερώτηση στη βουλή και ζητώντας να ενεργήσει η δικαιοσύνη με όλη την αυστηρότητα στο εν λόγω θέμα που προσβάλει με κατάπτυστο τρόπο την Ορθοδοξία;
 2. Θα τιμήσει το Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια που είναι το τρίπτυχο του Ελληνικού Έθνους, του οποίου η προστασία από άπαν εχθρό αποτελεί βασική επιδίωξη του κόμματός του Χρυσή Αυγή; Θα διεκδικήσει με θέρμη την παραδειγματική τιμωρία του κ Γερμενη για το ντροπιαστικό αυτό θέμα ή Ή μήπως θα συνεχίσει να κωφεύει και να ανέχεται τον επονείδιστο αυτό εμπαιγμό του Ιησού Χριστού, Υιού του Θεού αφού ενώ έχουν σατανιστικό στοίχο και εικονογραφία, σε τελευταίο τους άλμπουμ βάζουν εξώφυλλο την εικόνα του Κυρίου με το μιασμένο από το σατανισμό όνομα του συγκροτήματός τους με τους φιλοσ-ατανικούς στοίχους;

Απάντηση… : Δε νομίζω να κάνει τίποτα από όλα αυτά ο Βουλευτής….

Παραθέτω εικόνες σχετικές με τον κ. Γερμενη ή Καιάδα ή απλά “ΕΓΕΡ-ΘΟΥ-ΤΟΥ”εδώ:

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ (Κ. Ρουπακιώτη μην με παραπέμψετε στον κ. Δένδια, Δικαιοσύνη επιζητάμε όχι καταστολή).

Κύριε Ρουπακιώτη, φαίνεστε άνθρωπος λογικός και διαβασμένος. Ενώ από τη μία γνωρίζω πως η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη, από την άλλη δεν μπορώ να κατανοήσω για ποιό λόγο το υπουργείο σας και εσείς μέσω της ιδιότητάς σας, δεν προτρέπετε στην εφαρμογή των νόμων εξ΄ίσου ώς ορίζει το σύνταγμα. Σας ζητώ με λίγα λόγια να βοηθήσετε τον κ. Παππά με την παραπάνω υπόθεση του αίσχους και της βλασφημίας του Ιησού Χριστού από τον κ. Γερμενή μέσω της ιδιότητας του ως μέλους μουσικού βλάσφημου συγκροτήματός του. Παρά ταύτα, σας συγχαίρω για την επιμονή σας και το έργο σας, μόνο μία προτροπή αν μου επιτρέπετε ως κοινού πολίτη. Παρακαλώ κάντε ότι είναι δυνατόν να δώσετε προτεραιότητα σε επίμαχα θέματα μείζονος σημασίας όπως η προστασία της ανθρώπινης ζωής, η οποία έχει καταντήσει παιχνίδι στα χέρια συμμοριών στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίες συμμορίες βιαιοπραγούν και δολοφονούν τόσο ημεδαπούς όσο και αλλοδαπούς…θεωρώ το θέμα πλέον σημαντικό της ύβρεος και θα σας παρακαλούσα να προωθήσετε προτροπή για ιεράρχηση στη δράση αντιμετώπισης των θεμάτων από τις αρχές.

Συγχωρέστε μου τις επόμενες λέξεις αλλά πρέπει να σας μεταφέρω τι ακούω στο δρόμο: Καθημερινά στην πόλη πολλές φορές ακούω ανθρώπους να λένε κατά κυριολεξία και σας μεταφέρω (και πάλι συγγνώμη) τις ύβρεις αυτών: “Γαμώ την παναγία” “γαμώ το Χριστό”, “Γαμώ το Θεό σου μέσα”. Αυτές οι ύβρεις είναι καθαρά προσβλητικές προς τα Θεία. πολλές φορές δε, έχει τύχει να παραβρίσκεται αστυνομικός κοντά και να τις ακούει δίχως να πράττει. Παρακαλώ να αλλάξετε το νόμο και να προβαίνουν σε άμεση σύλληψη των υβριστών τα αστυνομικά όργανα και οι παραβάτες να μηνύονται αυτεπάγγελτα. Προστατέψτε την Ισονομία και τη θρησκεία μας κ. Ρουπακιώτη πρίν είναι πολύ αργά και καούμε όλοι, πρώτα στο πυρ της Τρόικας και μετά στο εξώτερο.

ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

ΠΟΥ είστε; το ποίμνιο άλλαξε βοσκό και θα σας το φάνε οι λύκοι! Αυτά…. (… α!…και την ευλογία σας…)

ΣΤΟ ΛΑΟ

Πιστεύετε; καλά κάνετε!!!

Για την πλειοψηφία που είστε πιστοί Χριστιανοί και ζείτε Χριστιανική ζωή, είμαι σίγουρος πως αν και σας θίγει εν μέρει η εν λόγω σελίδα του Facebook, θα συμφωνήσετε πως ως Χριστιανοί δεν γίνεται να επικροτείτε και την ύβρη που γίνεται στο πρόσωπο του Γέροντα από αυτούς που εκμεταλλεύονται τη μνήμη του για να κερδοσκοπούν είς βάρος των πλανημένων συνανθρώπων μας. Με εσάς είμαι σίγουρος πως δεν έχουμε πολλές διαφωνίες σχετικά με την υποκρισία και την καπήλευση της θρησκείας από αμαρτωλούς σατανιστές και βίαιους αμαρτωλούς που παραβαίνουν τα όσα διδάσκει ο Χριστιανισμός και αναφέρομαι βεβαίως σε αυτούς από τη Χρυσή Αυγή, που προβαίνουν σε βίαιες επιθέσεις, που τραγουδούν σατανιστικά τραγούδια και προσβάλλουν και εσάς και τα πιστεύω σας.

άλλωστε διαβάστε και τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Άνθιμου σχετικά με το θέμα ο οποίος δήλωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή στο σταθμό Alpha:

”Δε συμφωνώ με τη δίωξή του, καλύτερα να τον αφήσουν. Δεν μπορεί κανένας να ιδιοποιηθεί την πίστη”. Περισσότερα εδώ. Ειρήνη Υμίν!

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ και τους πάει το τρίπτυχο (+1)ΠΑΤΡΙΣ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ  -ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ – (+ΑΡΧΗΓΟΣ), όπως για παράδειγμα στους οπαδούς (οπαδοί είστε) της Χρυσής Αυγής (που επιτέλους έκανε και πιάσανε το “βλάσφημο τέρας” του Γέροντα Παΐσιου και “καθάρισε ο τόπος” λίγο παραπάνω):ΣΑΣ ΠΑΩ! (αν και κάνατε το Χριστό Χρηστό, δηλαδή όπως λέει ο Μητροπολίτης ιδιοποιηθήκατε την πίστη)…

Σας πάω με χίλια για τα πιστεύω σας, για την πίστη στο Θεό και την Πατρίδα… και επειδή σας πάω πολύ σήμερα (εχθες καθόλου και αύριο εντελώς καθόλου), έχω μία μοναδική προσφορά… ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ (θυμίζει Λιακόπουλο αυτό…)… ΠΑΡΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ….σε περιορισμένα αντίτυπα….. χειροποίητο πάνω σε λαξευμένες πέτρες… γραμμένο από τον ίδιο το ΘΕΟΟΟΟΟΟ….

ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ:

 1. Εγώ ειμί ο Κύριος ο Θεός σου, ουκ έσονταί σοι θεοί έτεροι πλην εμού.
 2. Ου ποιήσεις σε αυτώ είδωλον, ουδέ παντός ομοίωμα όσα εν τω ουρανώ άνω και όσα εν τη γη κάτω και όσα εν τοις ύδασιν υπό κάτω της γης.
 3. Ου λήψει το όνομα Κυρίου του Θεού σου επί ματαίω.
 4. Μνήσθητι την ημέραν του Σαββάτου αγιάζειν αυτήν, εξ ημέρας εργά και ποιήσεις πάντα τα έργα σου, τη δε εβδόμη Σάββατα Κυρίω τω Θεώ σου.
 5. Τίμα τον πατέρα σου και την μητέρα σου, ίνα ευ σοι γένηται και ίνα μακροχρόνιος γένη επί της γης.
 6. Ου φονεύσεις.
 7. Ου μοιχεύσεις.
 8. Ου κλέψεις.
 9. Ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή.
 10. Ουκ επιθυμήσεις πάντα όσα τω πλησίον σου εστί.

Έτσι απλά… λόγος Θεού… του δικού σας Θεού! 

Με τις υγείες σας. 

Γαμώ την πίστη μου! 

ΑΝΕΚΔΟΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΚΑΡΦΙΣΙΟΥ 

(γνωστός μοναχός στο χωριό μου που έχει κάνει πολλά θαύματα, όπως να γιατρέψει την πρόωρη εκσπερμάτωση χωριανού μου με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να μπορέσει να κάνει επιτέλους γιο, ο οποίος πήγε φαντάρος για την πατρίδα (αν και Ι4)). 

Ο γέροντας Σκαρφίσιος αποδήμησε εις Κύριο πρό 10ετίας. Ήταν άνθρωπος πράος, άγιος, καλόκαρδος μα πάνω από όλα, πάνω από όλα φωτισμένος (100watt και βάλε… τι λέω 10.000κεριά φώς). 

Ένας γνωστός (χωριανός μου), που ήταν κουμπάρος της θείας της αδερφής του μπακάλη του διπλανού χωριού που ήταν μπατζανάκης του κυρ Φάνη που είχε τη στάνη στο σταυροδρόμι του Σταυρού και ήταν ξάδελφος της γυναίκας του παιδικού φίλου του περιπτερά που ήταν γκόμενος της μάνας του ετεροθαλούς αδελφού μου (δηλαδή της μάνας μου), ήξερε τον Γέροντα Σκαρφίσιο και λόγω της στενής γνωριμίας όπως καταλαβαίνετε, ξέρω καλά γιατί σας μιλάω. 

Ο Γέροντας λοιπόν μία μέρα καθότανε και κοίταζε απορημένος τα πρόβατα του Φάνη ενώ έτρωγε το τα-πεινώ (με εινώ ναι) μεσημεριανό του: Δρακουλίνια, 1 σοκοφρέτα και αναψυκτικό αεριούχο γνωστης μάρκας. Εκείνη την ώρα πέρασε ο Χωριανός από εκεί, τον είδε σαστισμένο και ρώτησε: 

-Γέροντα τι τρέχει;

-Τίποτα αδελφέ, συλλογίζομαι

-τι συλλογιέσαι Γέροντα;;;

Και ο Γέροντας απάντησε: – Τα πρόβατα τούτα μωρέ λυπάμαι γιατ’ ‘ερχεται Πάσχα και θα τα σφάξουνε… 

-Μα Γέροντα τα αρνιά τα σφάζουμε για να γιορτάσουμε την ανάσταση του Κυρίου! 

-Το ξέρω αγαπητέ εκεί είναι το πρόβλημα… τα μεγαλύτερα εγκλήματα γίνονται στο όνομα του Κυρίου και την Κυριακή του Πάσχα, λίγο το πιοτό, λίγο το φαϊ λίγο ο χορός… ο Κύριος Αναστήθηκε και ανήλθε στους ουρανούς… εμείς μένουμε πίσω τη Δευτέρα του Πάσχα με το κεφάλι κουδούνι την κοιλιά πρησμένη αλλά νηστική και τα αίματα στα χέρια…. έτσι και το 2012, θα σας τάξουν Ανάσταση, θα φάτε, θα πείτε και θα ξυπνήσετε τη Δευτέρα με αίμα στα χέρια σας… και από Χριστιανοί θα γίνετε πρόβατα και οι άλλοι, όσοι μείνουν, κάπου 10% θα τσουγκρίζονται ως αυγά βαμμένα στα μαυροκόκκινα….Εγώ δεν θα ζω τότε, αλλά καλύτερα γιατί δεν αντέχω και πολύ τα ζωα! 

Ο Γέροντας μας προειδοποίησε… 

Άργος, το Σωτήριο Έτος Του Κυρίου μας 1534 μ.χ(δηλαδή ΜΕΣΑΙΩΝΑ). 

Καληνύχταααααα…..†

 

Comment on this! / Σχολιάστε!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s