Μανώλη Καψή…


Δυο πράγματα έχω να σου πω για τις χυδαίες δημοσιεύσεις σου σχετικά με την κ.
Αλεξίου (για εμάς Χαρούλα) και την κ. Γαλάνη (για εμάς Δήμητρα.

1. Μένω στο πρώτο σου δημοσίευμα (αυτό της παρεκτροπής που δηλώνει τον πραγματικό σου εαυτό). Αυτό, διότι για να μπορέσεις με τόση αναίδεια και αυθαιρεσία να προσβάλεις τόσο χυδαία δημοσίως βασισμένος σε εντυπώσεις, πρέπει να είναι στο χαρακτήρα σου. Ενδεχομένως να έχει και σχέση με εγωπάθεια, μεγαλομανία και έλλειψη σοβαρότητας (το τελευταίο δεν εκπλήσσει και πολλούς). Επίσης δεν εκπλήσσει διότι οι δημοσιογράφοι ΔΕΝ λειτουργούν έτσι (ρώτα κάποιον πρωτοετή της δημοσιογραφίας να σου δώσει τα φώτα του). Οι δημοσιογράφοι γράφουν με σεβασμό, στοιχεία και μετά από έρευνα… α, ναι! Και με ΗΘΟΣ. Στα μάτια μου απλά είσαι «παρουσιαστής» κειμένων και ειδήσεων, αν μη τι άλλο απέδειξες περίτρανα πως από ηθική πάσχεις. Όχι Μανώλη Καψή, δεν ήταν παρεκτροπή λόγω φόρτου. Σε έχω δει να «δίνεις μαθήματα» ηθικής με υπεροψία από την τηλεόραση με ασπίδα το μονόλογο. (στο ότι χρησιμοποίησες τις δύο αυτές προσωπικότητες για να πολιτικοποιήσεις την κατάσταση δεν θα αναφερθώ καθώς δεν νομίζω να δάγκωνες ποτέ το χέρι που σε ταΐζει… πάλι δεν με εκπλήσσεις).ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ.

2. Εάν ως άνθρωπος θεωρείς πως έχεις δικαίωμα να κρίνεις τα δημόσια πρόσωπα, και εσύ (αν και κατά τύχη θεωρώ) δημόσιο πρόσωπο είσαι, τότε στο ελάχιστο οφείλεις να δημοσιοποιήσεις και εσύ τα πόθεν έσχες σου και τις φορολογικές σου δηλώσεις. Αν δεν το κάνεις από ευθιξία και από σεβασμό στο εγώ σου που τόσο αγαπάς, κάνε το για να μας κλείσεις το στόμα των υπολοίπων… σε προκαλώ να μας αποδείξεις την ηθική σου και πως δε διαπράττεις το αδίκημα για το οποίο λοιδορείς δίχως στοιχεία τρίτους. Και κάνε λοιπόν και μία έρευνα να μας αποδείξεις για την κ. Αλεξίου και την κ. Γαλάνη αν φοροδιαφεύγουν, διότι τελικά δεν αναίρεσες τον ισχυρισμό σου, απλά άλλαξες το λόγο σου. Αν φέρεις στοιχεία θα είσαι υπόλογος μόνο για την έλλειψη παιδείας και την ανευθυνότητα που κατέδειξε το αρχικό σχετικό σου σχόλιο.

Κλείνοντας να σε ενημερώσω (ως συνεπής πολίτης και φορολογούμενος που είμαι) πως εγώ πλήρωσα Μανώλη Καψή. Έτσι το λέω απλά γιατί έγινες και εσύ «εξουσία» και σαν τη Χ.Α που ελέγχει τους λιανέμπορους και τα σπάει, εσύ ελέγχεις δημόσια πρόσωπα και μη αλλά χρησιμοποιείς λεκτική και μέσων μαζικής ενημέρωσης βία (δυσφημίζοντας δημοσίως άκριτα) και τη σπας σε εμάς….MEGAΛΕ…!!!

Δες και το βιντεάκι σου τώρα Μανώλη Καψή, και παραθέτω τα λόγια σου “Να μιλάτε ευπρεπώς, να μιλάτε ευπρεπώς για την κερδίσετε την ευπρέπειά σας….” (άσε που ο άνθρωπος μία αλήθεια σου είχε πει τότε ΜανΟλη Καψή:)

http://youtu.be/B6irgcwBEiY

καλή συνέχεια…

Έτσι απλά, δάσκαλε που δίδασκες…

Η συγγνώμη σου (αφού είναι δημόσια με αφορά) δε γίνεται δεκτή από μεριάς μου.

ΥΓ Δεν ξέρω αν φοροδιαφεύγουν οι κκ Αλεξίου και Γαλάνη (επαφίεται στο ΥΠ. Οικονομικών ο έλεγχος) αλλά ξέρω πως μετά από γενιές, από τα τώρα δημόσια πρόσωπα τις δύο αυτές κυρίες που έχουν προσφέρει, μεταξύ άλλων πραγμάτων, πολιτιστικό πλούτο στον τόπο τούτο, θα τις θυμούνται σίγουρα. Κάτι μου λέει πως εσένα θα διαβάζουν το όνομά σου σε κάτι σχόλια σαν το δικό μου και θα αναρωτιούνται ποιος ήσουν ή μπορεί και να είσαι «αυτός που προσέβαλλε τη Χαρούλα και τη Δήμητρα δημοσίως»….

ΥΓ: Τη δημοσίευση του ΜανΟλη Καψή θα την βρείτε (μεταξύ άλλων):

1. http://www.aixmi.gr/index.php/aparaithth-ekshghsh-kapshs/.

και ένα μικρό δείγμα της πλέον ήπιας από τις κριτικές και τους χαρακτηρισμούς που έγραψε (έφτασε να τις αποκαλέσει μέχρι και “τσόλια”) εδώ:http://www.zougla.gr/lifestyle/article/tou-twiter-to-titivisma

μεταξύ άλλων ο Μ. Καψής φέρεται να έγραψε:

Αυτά που έγραψε ο Μανώλης Καψής στο τουίτερ του είναι τα εξής:

Manolis KapsisManolis Kapsis ‏@ManolisKapsis

αυτοί οι δήθεν αριστεροί, τυπου Χαρ Αλεξίου και Γαλάνη που δεν πληρωσαν ποτε φόρο.. ειναι οι πιό σιχαμένοι

Manolis KapsisManolis Kapsis ‏@ManolisKapsis

γιατί φθάσαμε στο μνημόνιο? γιατί κάτι τσόλια σαν την Αλεξίου και τη Γαλάνη δεν πληρωσαν ποτε φόρο και τώρα κάνουν αντίσταση

Manolis KapsisManolis Kapsis ‏@ManolisKapsis

οταν η Χαρούλα έλεγε να φύγει η χούντα.. το ΣΔΟΕ εννούσε?

Manolis KapsisManolis Kapsis ‏@ManolisKapsis

οσοι έχετε παλιά ρούχα τα μαζευουμε στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής για να τα δώσουμε στην Γαλάνη και τον Κότσιρα που υποφέρουν…

Comment on this! / Σχολιάστε!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s