PLAN 3ΕΘ: “Βοήθησε την Ελλάδα να εξοικονομήσει 5,24δις €/χρόνο! Γίνε 3ΕΘ (Eθελοντής Εθνικιστής Εθνοεργάτης) Τώρα! Για να ξεχρεώσει ο τόπος!”


Υπάρχουν τελευταία χώροι και “πολιτικά σχήματα” που, δηλώνουν πως θα έκαναν ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ για την πατρίδα. Οι ψηφοφόροι τους επίσης δηλώνουν πως ταυτίζονται με τις απόψεις των κομμάτων και είναι οι πιο μάγκες από τους μάγκες, κοινώς, “μ”αμουν και “β”ερνουν κατ’ αυτούς…

Με βάση τα παραπάνω, και επειδή η ανοχή αλλά και η αντοχή, τόσο η δική μου, όσο και της οικονομίας και της χώρας, αλλά και της Δημοκρατίας, θεωρώ πως έχουν τα όριά τους, έχω να κάνω μία πρόταση σε τέτοιου είδους στοιχεία, κόμματα  και τους ψηφοφόρους τους.

Πιστεύω από τα λεγόμενα αυτών των κομμάτων, πως θα μπορούσαμε άνετα να συγκεντρώσουμε περίπου 420.000 – 600.000 ψηφοφόρους – εθελοντές – “πατριώτες” και να υπογράψουν μία υπεύθυνη δήλωση ο καθένας.

Πάνε όλοι μαζί με τη συγκατάθεσή τους στη Γερμανία να δουλεύουν δωρεάν για το γερμανικό κράτος και το κόστος εργασίας που γλυτώνει η Γερμανία από την εθελοντική εργασία θα συνυπολογιστεί στην απόσβεση του χρέους με διακρατική συμφωνία.

Στη Γερμανία δεν υπάρχει κατώτατος μισθός, καθώς οι μισθοί ορίζονται από τις κλαδικές συμβάσεις μετά από διαπραγμάτευση. Μπορούμε θεωρώ άνετα να διαπραγματευθούμε μισθό περίπου 6€/ώρα

Υπολογίζοντάς το, γλυτώνουμε τα παρακάτω:

Κόστος εργασίας 1 εργάτη ανά εβδομάδα (40 εργατοώρες) 40χ6€=240€. Ας αποδεχθούμε 52 εργάσιμες εβδομάδες το χρόνο. Τότε ανά άτομο έχουμε 240χ52=12480€.

Με το μίνιμουμ των  420.000 ατόμων, (ΤΑ άτομα) εθελοντές θα είχαμε ετησίως 5.241.600.000€!

Ναι! Οι Εθνικιστές Έλληνες που δηλώνουν «υπεράνω όλων η Πατρίς» μπορούν να εξασφαλίσουν στην Ελλάδα 5,24δις € το χρόνο! Βέβαια θα διαπραγματευθούμε για να πληρώνουν οι Γερμανοί τη σίτιση και διαβίωση (μέλανα Ζωμό όπως έπιναν οι ηρωικοί πρόγονοί μας Λακεδαιμόνιοι) εφόσον δε διεκδικούμε μέρισμα από τα κέρδη της παραγωγής.

Επιπλέον έχουμε περίπου 180 – περίπου λέμε- Κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους κομμάτων που δηλώνουν πως θα έκαναν τα πάντα, ή έκαναν ο,τι έκαναν για το καλό της πατρίδας με ανιδιοτέλεια, οι οποίοι θα μπορούσαν να ενισχύσουν σε αυτή την κατεύθυνση, παίρνοντας Δ-3ΕΘ θέση, δηλαδή Διευθυντές Εθελοντές Εθνικιστές Εθνοεργάτες, των οποίων η υπολογίσιμη δυναμική απόσβεσης λόγω υψηλότερης αξίας εργατοώρας θα ήταν περίπου 3πλάσια των απλών 3ΕΘ.

Στο μεταξύ και όσο οι 3ΕΘ θα σώζουν τη χώρα, αποτελώντας τον οικονομικό «δούρειο Ίππο μας» στη Γερμανία, εμείς οι κοινοί θνητοί που δεν ενδιαφερόμαστε για την πατρίδα, εμείς τα υποδεέστερα όντα που εκτιμάμε τη ζωή κάθε ανθρώπου και θέλουμε ισονομία και δικαιοσύνη αδιακρίτως, εμείς οι «φοβισμένοι» που δεν αγωνιζόμαστε για τη δημοκρατία με χρήση όλων των μεθόδων που την καταλύουν, εμείς οι ανεγκέφαλοι κακομοίρηδες (κατ’ εσάς), θα παραμείνουμε στην Ελλάδα να εργαζόμαστε. Για αληθινή δουλειά μιλάμε, μετά από σπουδές, χειρωνακτική εργασία και το βράδυ να σου φέρνουμε και την πίτσα (παράδοση κατ’ οίκον ως δεύτερη δουλειά αν είμαστε τυχεροί), όσο βλέπεις τη «Δική σου» Εθνική να παίζει μπάλα. Εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά και θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε φόρους, όχι για να γίνει κάτι, απλά για να αποσπάσουμε την προσοχή των Γερμανών, όσο εσείς θα σώζετε την πατρίδα!

Απλώς μία πρόταση, για αυτούς που δηλώνουν πως θα έκαναν ΤΑ ΠΑΝΤΑ για την πατρίδα,

Η πατρίδα σε χρειάζεται! Βοήθησε την Ελλάδα να εξοικονομήσει  5,24δις €/χρόνο! Γίνε 3ΕΘ, γίνε Εθελοντής Εθνικιστής Εθνοεργάτης Τώρα! Για να ξεχρεώσει ο τόπος!

Τώρα νοιώθω καλύτερα.

Άργος.

ΥΓ. Και όλα αυτά χωρίς να συγκαταλέγουμε τις υπερωρίες!

Comment on this! / Σχολιάστε!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s