ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΑΠ ΟΚΤ 2010 ΚΑΙ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΙΟΥΝ 2011!!!


 

Στις 20 /10/2010 ο κ ΓΑΠ δήλωνε πως «Δεν θα επιβαρυνθούν περεταίρω μισθωτοί και συνταξιούχοι». Μπορείτε να δείτε τι σχετική δήλωση και το σχετικό άρθρο που δημοσίευσα τότε πιέζοντας εδώ.

 

 

 

 

 

Το βίντεο:

</object>

Την προηγούμενη εβδομάδα λοιπόν τι μας έλεγε ο κ. Παπανδρέου και σύσσωμοι οι Βουλευτές; Πως τα μέτρα είναι ΑΔΙΚΑ (πρωτοφανώς το παραδέχεται και η κυβέρνηση), είναι όμως «απαραίτητα»….

Το μεσοπρόθεσμο είναι μεγάλο ζήτημα και υπάρχουν πιο έγκυροι και έγκριτοι αναλυτές από εμένα για να το αναλύσουν, συνεπώς δεν θα μπω σε αυτό το θέμα. Αυτό που θέλω να τονίσω όμως είναι η πολιτική ασυνέπεια, τα συνεχή ψέματα, η κοροϊδία που δεχόμαστε από όλους τους πολιτικούς.

Πριν από 9 μήνες άρχιζε να εγκυμονεί ο κίνδυνος επιπρόσθετων μέτρων λόγω της ανεπάρκειας των πολιτικών μας εκπροσώπων (εάν μεσοπρόθεσμο είναι μέχρι το 2015, τότε οι 9 μήνες θεωρούνται ούτε καν βραχυπρόθεσμο αλλά παρόν, σε οικονομικούς όρους. Συνεπώς το μωρό του Μεσοπρόθεσμου είχε συλληφθεί τον Οκτώβριο του 2010 που μας υπόσχονταν πως δεν θα επιβαρυνθούμε παραπάνω.

Τώρα έχουμε έκτακτες εισφορές, απολύσεις, μειώσεις μισθών και συντάξεων, αναδιάρθρωση αντικειμενικών κριτηρίων αύξηση ΦΠΑ στο 23% στα τρόφιμα… και πάει λέγοντας… επιπλέον έχουμε την υπέρμετρη βία και τον συνειδητό σχεδιασμό γενίκευσης των επεισοδίων από την Ε.Α και τις δυνάμεις των ΜΑΤ, και τον κ. Παπουτσή να μας προειδοποιεί από το βήμα της Βουλής να «μείνουμε μακριά από τη γυναίκα του και το παιδί του»…..

….και…… παθών…. Και δαρμένος……..

Περαστικά μας….!

 

Comment on this! / Σχολιάστε!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s